R&D

Easy home, 92m2

Met ons eigen ontwikkelde bouwconcept is het mogelijk om een betaalbaar en compact huis te bouwen dat tevens in zijn eigen wind en zonne-energie kan voorzien. De staalconstructie is gebaseerd op de magazijnstelling technologie en is heel eenvoudig te monteren.

Op de staalconstructie kunnen verschillende plaatmaterialen worden gemonteerd. Het huis bestaat uit 3 kamers ( totaal 92 m2) en is ontworpen voor de internationale markt en kan dus overal ter wereld in verschillende maten en configuraties worden besteld.

Easy home, 48m2

Het prototype wat ook gebaseerd is op de magazijnstelling technologie is gelijkvloers, heeft 2 kamers en heeft een oppervlakte van 48 m2.

Dit model is zeer geschikt voor bewoning in ontwikkelingslanden en kan op locatie door ongeschoolde mensen eenvoudig in elkaar worden gezet. Het is mogelijk om ook dit model in verschillende maten en configuraties te bestellen.

Vertical axis windturbine

Momenteel ontwikkelen wij in samenwerking met partners een VAWT

(Vertical Axis Windturbine).

Deze windturbine heeft een hoge energieproductie o.a. door het toepassen van speciale technieken om natuurkundige verliezen volledig te kunnen compenseren.

De windturbine is speciaal ontwikkeld voor de particuliere woningbouw, bedrijven en windparken.

De opgewekte energie kan direct worden aangesloten op het grid of opgevangen worden in batterijen.